HTML

Satira si umorul

Kdo je to osmák degu ? Norinka, terinka, šmudlík, mláďátka, piškůtek.

Friss topikok

Linkblog

Rómeó és Júlia

2008.04.06. 08:12 guga



Lány: Óóóh Rómeó! Ne legyél már ilyen lusta, csak egy kicsit mentsél már meg, na lécci-lécci.

Fiú: Figyelj Júlia! Bocsáss meg nekem de ma nem érek rá, mert edzés lesz és készülünk a holnapi meccsre.

Lány: Jó rendben, értem, akkor legalább mesélj valamit magadról!Beszélgessünk egy kicsit!

Fiú: A helyezéssel, és a szerepléssel, tulajdonképpen elégedett vagyok, hisz újoncként bennmaradó helyen állunk. Hat ponttal előztük meg a tizenhatodik Tatabányát. Igaz, a rutintalanságunk miatt 5-6 pontunk elveszett, de ezt még pótolhatjuk. Fiatal csapatunk egyelőre, ennyire képes, de Szegeden egyébként is csak az NB I számít. A bajnokság végeztével ezért megpróbáljuk visszahozni eligazolt értékeinket, s akkor merészebb terveket is szövögethetünk. Persze ehhez az anyagi feltételeinken is javítani kell.
Dunaújváros-FC Szeged 0-2 (0-0)

Lány: Nem erre gondoltam, hogy őszinte legyek. Kettőnkről beszéljünk!

Fiú: A labdarúgó NB I/B utolsó őszi fordulójában a dunaújvárosiak hazai pályán kaptak ki a Szegedtől 2-0-ra, ráadásul a Hévíz 2-1-ra megverte a Pápát, így Lengyel Ferenc fiatal játékosai már hat pontra vannak az utolsó előtti pozíciótól. A további vasárnapi eredmények: REAC-Bodajk 1-0, BKV Előre-Dabas 2-0.

Lány: Izé...valami gondod van? Rosszul vagy, mert olyan sápadt vagy és nem is hallod, hogy miről beszélek.

Fiú: SÁRGA LAP
Barics (Bozorit sodorta el) a 19., Mile (Csehit rúgta fel) a 35., Nyúl (műesésért) a 43., Mile (letalpalta Vaskót) a 64., Lajtos (Zachart rúgta meg) a 70., Rompos (nem engedte elvégezni a szabadrúgást) a 72., Szabó G. és Micskó (lökdösődésért) a 91. percben

KIÁLLÍTVA
Mile a 64. percben

Lány: Bazz te köcsög lemerült az elemed? Tegnap is idejöttél és helyettem az erkélyajtót mentetted meg.
Az eszem megáll ezektől a hibás klónoktól, mikor készítenek már egy végleges verziót? Amelyik idejön és megment engem kedvesen, minden este ha úgy tartja kedvem?

Fiú: Az előző fordulóban Tatabányán megszerezte első NB I B-s győzelmét a Dunaújváros FC, és a fiatalok arra készültek, hogy most az első hazai sikert is elkönyvelik. A középmezőny elejéhez tartozó váciak ellen ez nem ígérkezett kis feladatnak. Egy remek szöglet után nagyszerű fejessel mégis korán vezetést szerzett a DFC, sőt Vaskó József újabb fejesénél a felső kapufán csattant a labda. Nem tudta növelni előnyét a hazai csapat, pedig a második játékrészben létszámfölénybe is került. A váciak emberhátrányban is mezőnyfölényt harcoltak ki, majd az egyenlítést is megszerezték.

Lány: Ok elegem van, elfogyott a türelmem, nem szórakozok veled, te programhibás köcsög, menj vissza a gyártósorra és szereltesd magad szét. Inkább hallgatom a Kossuth rádión a vízállásjelentést, még az is sokkal szórakoztatóbb, mint ez a süketelés a fociról.

Szólj hozzá!

Címkék: gugaizmus?

A bejegyzés trackback címe:

https://guga.blog.hu/api/trackback/id/tr62413204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása