HTML

Satira si umorul

Kdo je to osmák degu ? Norinka, terinka, šmudlík, mláďátka, piškůtek.

Friss topikok

Linkblog

Piacon

2008.03.28. 07:22 guga

Jól szituált és kellemes benyomást keltő 40-es házaspár és a tizenéves leánka, ippeg domborodó félben, odaértem melléjük és az anya mosolygósra fogva kérdezte a lánkát, hogy mit vettél Renátácskám? A kérdést azért intézte hozzá, mert a leánka ippeg a zsebébe nyúlt, hogy eldicsekedjék a bent lapulóval. Utána a lánka megrázta a fejét, hogy nem vettem semmit.....Már vagy két lépésre elhagytam Űket, amikor az anya újra kérdezte: mit loptál Renátácskám? A leánka a zsebéből mobiltelefont és pénztárcát emelt ki és adta át az anyjának. Az apa elismerően biccentett. Erre a párbeszédre rajtam kívül senki sem figyelt fel, vagy ha igen, akkor írja ide a folytatását.

Hja nem, nem abból az embercsoportból, még mielőtt szólásra nyílna a szájad. Ippeg ellenkezőleg, pont olyan, akinek átadnád az ülőhelyed és mélyen meghajolnál előtte.

Szólj hozzá!

Címkék: gugaizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://guga.blog.hu/api/trackback/id/tr16400118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása