HTML

Satira si umorul

Kdo je to osmák degu ? Norinka, terinka, šmudlík, mláďátka, piškůtek.

Friss topikok

Linkblog

Beparipa (the end)

2011.05.31. 09:12 guga

 

Üdv néktek :D aki ismeri a Beparipa c. könyvemet, annak felesleges bemutatnom, kaptam elég visszajelzést a fogadtatásáról, és a blogom látogatottsága rá a garancia, hogy életképes mű. Mélységeiben szántja fel a társadalmi együttélés hiányosságait, és a szülő-gyermek kapcsolat egymástól eltávolodó, elidegenedő jelenségeit.

Aki nem tudja miről van szó, annak egy kis ízelítő, a könyv első [11 fejezete] abból az időszakból, amikor még nem tudtam, hogy könyv lesz belőle, majd később mások tanácsára hallgatva megkerestem vele néhány kiadót. Ahogy ilyenkor ez lenni szokott, válaszra sem méltattak sokáig. S mikor már végleg feladtam, de az írást folytattam, derült égből ért a villámcsapás. Egyelőre üzleti titok, hogy ki és miért, de felfigyelt rá, s megkért, hogy többet ne publikáljak belőle, mert nagyon egyedi, nagyon eredeti, s értéket képvisel.

Amit viszont kérni szeretnék, ha olvastál belőle, megszólítva érzed magad, akkor légy szíves támogass. [Guga angyal szeretne lenni].

Előre is köszönöm. A könyv a végéhez közelít, lassan 4. éve dolgozom rajta, család, munka, intenzív blogolás és egyéb közösségi tevékenységek mellett nem csoda, hogy így elhúzódott.
De megérte, az oldalamnak (www.guga.hu) havi szinten [10-65000] látogatója van ;]

Szólj hozzá!

Címkék: gugaizmus?

A bejegyzés trackback címe:

https://guga.blog.hu/api/trackback/id/tr632945297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása