HTML

Satira si umorul

Kdo je to osmák degu ? Norinka, terinka, šmudlík, mláďátka, piškůtek.

Friss topikok

Linkblog

guga pornófilm forgatáson

2011.04.20. 20:56 guga

 guga pornófilm forgatáson

A nejemmel már régóta tervezzük, hogy egyszer videóra vesszük magunkat, volt egy esetlen próbálkozásunk, amikor kettesben elutaztunk két napra Parádfürdőre. Miután visszanéztük jót röhögtünk és azonnal töröltük. Láttam már jó amatőr pornófilmet, ez nem volt az, elég kiábrándító volt látni magunkat.
Van egy országos cimborám, mindig is tudtam, hogy rosszban sántikál, látszott a szemén már az első alkalommal, de nem mertem rákérdezni, hogy miből él. Teltek s múltak az évek, még Budapesten rendszeresen lejárt hozzám a Gizellai pinyóba. Hozta a számítógépet karbantartásra, meg a haverjaiét is. Nagy dérrel-dúrral közlekedtek, a lépcsőfordulóban tolták maguk előtt a huzatot olyan szélesek voltak, vihogtak, nyerítettek. Nahhh, mi van guga, még mindig itt rohadsz a pinyóba? Nem akarsz egy kicsit kimenni a napra? Ki kéne mozdulnod, állandóan csak a billentyűzetet püfölöd, elhájasodsz és nem fog felállni a farkad…aztán összenéztek, és hatalmasat röhögtek.
Megint elgurult pár hónap, egyik reggel hív, hogy délután jó vagyok nálad egy körre? Néztem, mint a légy, hogy miről beszél ez?
Guga! Hallod? Vinnék egy gépet, kéne helyette egy másik, számítsd be, amennyiért tudod és rakj össze valamit másnapra. Az egyik csajomnak megadta magát a gépe, minden indulás után megjelenik egy kék képernyő, nem megy tovább, valamit kiír fehér betűkkel, és csak úgy lehet kikapcsolni, hogy kihúzom a konnektorból.
Becsöngettek, ment a vihogás azonnal, cipők csattogtak, vagy magas sarkú cipők? De hány?
Több csaj is nyihogott, meg kuncogott, hogy ez már milyen hely? Meddig kell még lefelé menni? 3 manöken alkatú csajjal érkezett, azonnal, kérdés nélkül belevetették magukat a napozóágyba a napernyő alá, és megállás nélkül nevettek, meg kacarásztak. Egyik belecsípett a másikba, az meg oldalba bökte, hogy ne legyél már ilyen hülye, viselkedjél!

Bekapcsoltam a gépet, a rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt. Nyomtam a power gombot pár másodpercig, s elcsendesedett.
Oké, holnapra megoldom, meg sem néztem a gépet belülről, hogy milyen alkatrészekből épül fel. Srácnak volt pénze bőven, mindig lazán kezelte a kiadásokat. Mondtam összegeket, ő meg biccentett, oké, el van intézve. Sohasem aprózta, 17.000 Forintos számlára letette a 20.000-est és elköszönt, köszi guga, legközelebb is hozzád jövök!
S most is itt van 3 csajjal a nyakán, láthatólag egyikhez sem kötődik túlságosan, mert, ha valamelyik a barátnője lenne, akkor már a hátát cirógatná, és játszaná az ostobát, miközben végighallgatja, hogy miről beszélünk. Jártak már a pinyóban többször fiatal párok. A csajok, feleségek, asszonyok, ilyenkor mindig barbisan vigyorognak, nem szólnak, csak jelzésértékű sóhajokat engednek el, hogy ne mondjak sokat.
Mindennek megvan az ára, nem szoktam alulértékelni magam, engem is meg kell fizetni, de próbálom úgy intézni, hogy örömmel adják a kezembe.
Országos cimborámnak mondtam, hogy holnap felhívom, ha összeállt az új masina és elkerüli a kékhalál. Na, csajok söprés innen, gyertek cicáim! S egyenként a fenekükre paskolt, azok meg néztek rám kacéran, nem sokat értettem az egészből, de azért próbáltam elképzelni, hogy vajon milyen rendezvényre mennek ezek ilyen virgoncon? Házibuli, vagy Neoton koncert? Úgy vigyorogtak, mint akit … visznek.

Világi idő szerint eltelt vagy 3 év mire újra találkoztunk, pedig nem tűnt annyinak. Leittasodva, lealjasodva egyensúlyoztam a Drink Drive-on, tűző nap, rallye verseny részegen, metal koncert, rotyogó üstök, sistereg a kolbász a zsírban, forró halászlé, mérhetetlen mennyiségű sör, és dögös csajok.
OC (országos cimbim) Egy kiállító stand vagy sátor előtt ült műanyag asztalnál, műanyag széken. Kezében whiskey-is üveg, néha belekortyolt a napszemüvege mögül. Előtte pohárban jég, belemarkolászott, egy darab jeget a szájába vett és újra meghúzta az üveget.
Meglátott, és felragyogott. Gugaaa! Az anyád mindenit, ezer éve nem láttalak, na, rakd le ide a segged, aztán igyál velem egyet! Én egy dobozos sört szorongattam, s hárítottam a szíves whiskey invitálást, mondtam, hogy már megittam elég sok pálinkát, meg sört is, nem szeretnék letérdelni, mert melózom.
Teee! Itt? Mit csinálsz, csak nem számítógépeket javítasz?
Nem dehogy, csak nézelődöm, magamba szívom a hangulatokat, hazamegyek, s utána eszenciázom, blogot írok belőle.
Hülye vagy te guga? Ezt megírod, ami itt van? Már csak azért kérdezem, mert nem sokan szeretik a nyilvánosságot.
Elmagyaráztam neki, hogy milyen írni egy hangulatról, vagy arról, hogy miként érzem magam, úgy, hogy nincs érintve senki, és még is fel van sorolva mindenki.
Felcsillant a szeme. Nem is tudtam, hogy te ilyen ügyes gyerek vagy, mióta írsz?
Iskolában én voltam az üzenő fal felelős, stimmel?
Miután benyakaltam a sört, kért nekem még egyet, s aztán elkezdte veregetni a vállamat, hogy ha már itt vagy írhatnál a csajaimról is. Van egy sex shopom, kellékek, élénkítő szerek, vágyébresztők, füstölők, meg néha forgatunk filmeket.
Milyen filmeket forgattok?

Hát ilyen, tudod, ahol a fickó megdugja a csajt, pornófilmeket. Nagyon durvákat nem vállalunk be, pedig volna rá igény. Ha a csajokat összeveretném, milliókat kaszálhatnék, de többet nem jönnének forgatni. Nekem elég az aprópénz is, ami eltartja a valagamat.
Sima erotikus filmek. Persze ez már akkor egyértelművé vált, amikor megláttam, mert a sátorban félmeztelen csajok csábító bikinikben, ernyedt mellbimbóval, nem akadt senki, aki megnyalja őket. DVD filmeket osztogattak, s természetesen ingyen, mert aki megvette a belépőt, annak all inclusive. Étel, ital mind ránk vár, te jó Isten együnk már. Asztali áldás.
Te guga! Vedd már bele a csajokat is az írásba, ha kell, fizetek is érte.
Maxi thx, hogy felkértél, de ez a Drink Drive, ez csak erről fog szólni. De szívesen írok a csajaidról, külön, egy másik posztot, nem tisztességesebb? Csak a csajaidról fog szólni.
Erre megint nagyot nézett, guga nem is vagy te olyan hülye gyerek, okos dolgot mondasz.
De hol fog ez megjelenni, mennyit kell fizetni érte?
Semmit, nem pénzért vagyok itt, a Drink Drive szervezője bírja a búrámat, tetszik neki, hogy mekkora állat vagyok, s hogy gátlástalanul írok.
Mondta, hogy jöjjek el, egyek, igyak, érezzem jól magam, nézelődjek, s szeretné elolvasni, hogy éreztem magam. Mert olvasta a régebbi írásaimat, és teljesen kikészült tőle.
Azt mondta ilyen nincs, guga neked már rég könyvet kellett volna kiadnod!

OC töprengett, közben belekortyolt a whiskey-be, s aztán megcsillantotta. Volna kedved eljönni egy forgatásra? Szoktál nézni pornófilmeket? Elhiheted nekem, hogy élőben nem ugyanaz. Elég sok vesződséggel jár, meg néha le kell állítani őket, de ha jól összeszokott csapat dolgozik, akkor olajozott, gördül a bicó. Összeszedek neked egy pár embert, úgy is van egy ötletem, amit már régóta szeretnék leforgatni, gyere el, és írjál róla, én is szeretném elolvasni. Elolvasva még is más, mint megnézni dvd lemezen.
Ott leszek!
Még dumáltunk csajokról, politikáról, bármi másról, máshol járt az eszem.
Elköszöntem, s elnézést kértem, hogy tovább állok, de látnom kell mindent, mert a Drink Drive nem pornófilm forgatás lesz.
Csaptunk egy orrtörlőt, hogy majd legközelebb, és mentemben még odaszóltam, hogy majd hívlak ez ügyben.

Izgatta a fantáziámat napokig a dolog, milyen lehet egy pornófilm forgatáson élőben? Ott rendesen levetkőznek, meg beleadnak apait, anyait kamerák előtt. Láttam már olyan pornófilmet, ahol tejfölt spricceltek az öregasszony hátára. Lehet a srácnak nem jött össze, mert a nyanya túl öreg volt, vagy valami ilyesmi. Bíztam benne, hogy nem ilyesmit fogok látni. Nálam van tempó, nem szoktam a dolgokat ülepíteni, hamarjában, amíg még forró.
Szép napos hétvége volt, szikrázott, bekészítettem a kerti munkához egy rekesz sört, még a kocsit is kiporszívóztam, járdát lesepertem, közben szólt a Kossuth rádió.
Eszembe jutott OC, meg a csajai, utólag összeraktam, hogy azért paskolt a fenekükre.
Felhívtam, majdnem elküldött az anyámba, akkor ébredt fel, azt sem tudta ki vagyok, pedig már javában főtt az ebéd, nejem ki is szólt a teraszról, hogy apa mindjárt eszünk!
Próbáltam OC-re hatni, hogy kicsit szedd össze magad, guga vagyok, pár másodperc, aztán eszedbe jutok.
Bocsi, ne haragudj, reggel hatkor jöttem haza, teljesen be vagyok drogozva, azt sem tudom mit nyomtam, pusztító éjszakán vagyok túl.
Lassan kezdett neki összeállni a kép, hogy miért hívom, tudod, pornófilm forgatás, te mondtad, hogy menjek el veled, és írjam le.
Jó van már, nem kell ismételgetni, teljesen szét vagyok csúszva, mikor tudsz jönni?
Én bármikor, alkalmazkodni szoktam, te mondj időpontot!
Se vége, se hossza diskurálás, nem bírta kinyögni, kerülte a témát. Abban maradtunk, hogy este újra hívom, addig megpróbál észhez térni, addig is takarodjak a fenébe, s ezzel letette.

Engem nem olyan fából faragtak, aki önérzeti kérdést csinál egy fenébe elküldésből. Pontosan tudom, hogy miért küldött el a fenébe, egyedül akart lenni, az időpont nem alkalmas, fárasztó, csak érteni kell. Este újra hívtam, kinyomta azonnal. Próbálkoztam még néhány alkalommal, vagy nem vette fel, vagy kinyomta. Kezdett gyanússá válni a dolog, hogy egyáltalán mit akar tőlem? Mire kellek én neki? Visszahívott, szépen sárgállott a Nokia 3310 kijelzője a nevével.
OC elnézést kért, sűrűn meakulpázott, hogy ilyen tahó volt, de voltak nála. Megbeszélés volt egész délután, s nem is pihente ki magát. De legalább már képben van, tudja, hogy mit akar.
Gugám! Legszebbik guga, a fene a sündörgődet, szombaton ráérsz?
Ezek szerint igen, szombaton szabaddá teszem magam, kikapcsolom a telefonom, és rendezek egy alibi temetést fejfával, koszorúkkal. Ennyire szabad leszek. Hol s, mikor?
Gyere az Astoria-ra, felveszlek!
Nem egyedül jött, anyóson egy bögyös, mellettem egy bögyös, aki szerintem azt hitte én vagyok az új partnere, mert igen furcsán nézett rám, hogy vajon fürödtem e, meg mekkora a szerszám. OC röhögve, a visszapillantóba mondta neki, hogy nyugi, a csávó nem kandúr, csak írni fog, te meg elolvasod, ha egyáltalán ismered a betűket. A homlokára csapott, s befordultunk egy cukrászdás utcába, halvány penész, doh a lépcsőházban. Eldobott csikkek és üdítős flakonok közt lépdeltünk. Rács már résnyire nyitva, OC kihajtotta, vészesen nyikorgott, bent már várt a forgatócsoport.

Azonnal lerohanták OC-t, látszott, hogy ő a központi figura, mindenki őt akarta.
Hárman kérdeztek tőle egyszerre, és szimultán válaszolt, miközben a csajokat terelgette a fürdőszoba irányába, s instruálta őket, hogy melyik fehérneműt vegyék fel.
Te a sárgát, te a kéket, te meg a fehéret, az a csipkés vadító, borotválkoztál?
Ahha, friss vagyok, mint a szamóca, s a csaj elnevette magát.
Ő volt az első menet, gruppen sex lett a vége, egyszerű történet, mindennapos.
Egy pár megismerkedésük után elkezd szexelni, vadul markolásszák egymást és csöngetnek. Régi barátnő egy új haverrel. Észlelik, hogy valami nem stimmel, ezek sebtében magukra kapkodott ruhák. Felajánlkoznak, hogy nem tudjuk mit zavartunk meg éppen, de szívesen beszállnánk. A srácnak a volt barátnője ínyére volt, párszor már körbeszaglászta és adott neki, rendesen ellátta a baját. Miért ne?
Lazán belefogtak, először eljátszották, hogy idegenek, és zavarban vannak, de aztán adtak a testnek, harapdálták egymást, a csaj morzsolta a mogyoróját, és a szájába vette. Cserélgették, felváltva tartották egymás szájához, és kéjesen nyaldosták.
Őszintén bevallom, hogy eléggé nyers volt, mint egy disznóvágás, gyakorlatias, képernyőn biztos más, de így élőben elég savós, érzelem nélküli, és megjátszós.

A történet azzal folytatódott, hogy bekínálták a két csajt, mindenhonnan megközelítették őket, s ismét csöngettek, jött egy harmadik páros. Nekem már akkor elég kemény volt, próbáltam rejteni minden irányban a dudorodást, de nem ment. OC csak vigyorgott, hogy na ügye megmondtam, remélem ezt is megírod és nem hagysz ki semmit belőle.
Update fiatal pár alkalmi ismerős, valami étteremben találkoztak, névjegykártya csere, és megígérték, hogy majd benéznek. Éppen erre jártak. A szerep nagyon szarul hatott, ha filmen nézném, nem hinném el, így inkább elhittem, kötelező volt.
Milyen érdekes, s milyen csavar a történetben, ezek is szexre jöttek, mint méhecske a virágsziromra. Kicsit terelgették a témát, amíg nem veszélyes, de hamar felajánlották, hogy nem szeretnének kimaradni semmiből. Én nem is értem, az emberek zöme alapjában ilyen? Benyitnak valahová, ahol négyen már vannak, s mindjárt ágyba kívánkoznak velük?

Ez a hat ember alaposan nyüstölte egymást, rendesen verejtékeztek, még szerencse, hogy a csajokon volt fehérnemű, és úgy rakták rendbe őket, mert, ha a csupasz testüket látnám, akkor lehangoló lenne, ahogy izzadnak. Nem tudtam eldönteni, hogy a szexet tényleg élvezik, vagy csak megjátsszák. Beleképzeltem magam az egyik férfi helyébe, aki félrehúzta a citromsárga bugyit és odaköpött, majd elkente. Elég állatias volt, de beismerem, hogy szükséges, mert ha a csaj nem nedves, akkor kellemetlen.
Ráhajolt a csajra, megmarkolta a melleit, szorongatta, az ujjai közé csíptette a mellbimbóit, és ütemesen mozgatta a farát. Néha erősebben, mélyebben, lassabban, aztán gyorsított, a csaj meg a mozdulatoknak megfelelően nyögött a kamerába. Na, ettől volt hiteltelen, persze értem, el kell adni. Az emberek, amikor rejszolnak, szeretik, ha a csaj a kamerába néz úgy, hogy azonnal beájul tőle.

Csak az egyik csajon láttam, hogy rendesen elélvez, azt nem lehet megjátszani, görcsbe rándult a teste, és úgy vonyított, mint kutya a holdra. Elengedte magát, tetszett is a jelenet, ilyet nem minden nap láthat az ember, ezért megérte eljönni.
Volt egy másik országos cimborám, a mai napig tartom vele a kapcsolatot. Évente legalább egyszer találkozunk, forralt bor verseny meg ilyenek. A srác mikor pelyhedző volt, csak bojtorján nőtt a farkán, eljött hozzám a nyaralóba a csajával. A csaj nagyon beivott a kocsmába, és végig azt hangoztatta, hogy velem sohasem feküdne le. Príma csaj volt, kemény fenék, hegyes mellbimbó, pörgő ajkak, nem állt le a szidalmazásommal.
Rendesen becsiccsentettünk, s elindultunk a nyaralóba.
Felkapcsoltam a szobában a villanyt, a csaj azonnal végig dőlt az ágyon. Magára húzta másik OC-t, és elkezdte verni a farkát, s közben engem nézett.
OC kért, hogy ha, lehet, menjek ki. Mondtam nem, ez az én házam, én is sokat ittam, pihenni, aludni szeretnék, csak egy ágy van.
OC megkérdezte, hogy végig akarod nézni?
Nem szándékozom, mert szánalmas vagy, de nem megyek ki, csak is aludni szeretnék.
Akkor lehántotta a csajról a farmert, és belemarkolt a fehér bugyijába, harapdálta a nyakát és belé hatolt. A csaj végig engem nézett, félúton megkérdezte, hogy nem akarsz beszállni?
Undorodtam tőle, ráadásul telehányta a szobát, mert, ahogy OC döngölte, felkavarta a gyomrát. Letolt bugyival rohangált fejvesztve, jajveszékelve.

Hatan egymáson, egymást váltva, én meg azt hittem olyan pornófilm lesz, ahol egy férfi és egy nő. Vagy egy férfi, s két eset, mert az még belefér a fantáziámba, hogy egy férfi két nővel. OC megnyugtatott, hogy ez már unalmas, azt senki nem nézi, ha egy férfi megdug egy nőt, különleges dolgokra vágynak, amit az életükben soha nem érhetnek el. Szeretik a túlzásokat. Csak akkor vesznek meg egy filmet, ha túllépünk a saját határaikon. Amíg az asszony akciós sajtot vesz, és a leértékelt hústermékeket böngészi, addig az ember óvatosan bocsánatot kérve félremegy. Átlapozza a címlapokat, a csajokat, az is sokat mond, de a cím, az mindig meghatározó. Minden azon múlik, hogy mi a címe, és ilyen kommerszek kellenek, ami könnyen emészthető, azonnal kitűnik a sok film közül, mint pl. Hárman párban, s alcímnek az, hogy engedd az ánuszod.
Sok férj csak álmodozik róla, hogy altájékon kínálja a saját feleségét, nem is meri mondani neki, amikor élvez, gondol rá, s aztán elmegy megmosni, lenyugszik.
Ezért jók ezek a filmek, kicsit felszabadítjuk őket, megmutatjuk, miről maradnak le.
Ezért veszik.

Kérdeztem, hogy le szoktál feküdni a csajokkal?
Eleinte, mert az elején mindenki azért kezdi el, tudod te milyen naponta négy-öt csajt?
Látta a pillantásomból, hogy nem tudom.
Elkezded szopatni, a mellét addig gyúrod, amíg hegyes nem lesz, aztán bevágod neki, amíg nem kezd el sikoltozni, s utána fokozod. Ha egy csaj be van gerjedve, már mindegy honnan állsz neki. Ribancosra veszik a figurát, teljesen kész vannak tőle, ha ügyes vagy, akkor meghálálják.

Guga kicsit meglepődött a naturális tálaláson, de nem szaladt el, titkon erre vágyott, hogy végre nem képmutató emberek, hanem valami nyers, mint a bacon. Jó az illata, számhoz emelni, belefalni. A pornófilm egyre keményebb volt, hatan ingáztak egymáson, egy perc pihenő sem volt, a három fickó sziromról sziromra, akár egy lepke, tövig.
A csajok hátra nyúltak a lábaik között, és mogyorót morzsolgattak az ujjaik között.
OC felhívta rá a figyelmemet, hogy most. Ezt nézd, egyszerre hárman élveznek el, ez már rutin. A fickók megfordították a csajokat, a szájukba hatoltak, és vadul rángatni kezdték a saját farkukat. Közben markolászták a csajok melleit. Beleélveztek a szájukba, a csajok meg egymás szájába csorgatták a spermát. Ez már gusztustalan volt, szerintem ilyen nincs, ilyet egyetlen nő sem szeretne, ilyesmit csak férfi szeretne látni a képernyőn.

OC a vállamat veregette, hogy látod? Ezért fizetnek, ezért veszik meg, mert otthon ilyen velük soha nem történik. Titokban kikölcsönzik, vagy megrendelik a filmet, behúzzák a függönyt, és papír zsebkendőbe ürítenek. Szégyenlősen lehúzzák a vécén, eldugják a filmet, hogy senki ne találjon rá, s utána keresik, hogy van e új, mi a forgatókönyv?
Aztán vázoltam neki, hátha mérvadó, nekem is vannak igényeim. Lehet elég korlátozott vagyok, de soha nem nézek meg olyan pornófilmet, amiben két fickó dug egy nőt. Nem nézek négereset, a néger csajok sem jönnek be, de az sem, ha japán diákoknak álcázottakkal dugnak.
Azt sem nézem meg, ha van benne vibrátor, vagy bármilyen segédeszköz, azonnal scrolloozok. A leszbi pornó sem érdekel, csak is az érzékiség, szeretem látni, ha egy férfi megcsókolja a nő nyakát és úgy izgatja, nyalogatja a fülcimpáját, azt szeretem nézni. Meg azt, ha van rajta bugyi, vagy melltartó, és finoman lehámozzák, fontosak a lassú, és csábító mozdulatok.

Guga! Akkor neked leforgatunk egy külön pornófilmet, amire kiverheted, lehet, csak te kapod meg a felvételt. Valamelyik csajt bevállalnád?
Naná, mindet, de házas vagyok, így marad a fantáziám.
Hjaj guga ne csináld már, ha oda mész egy maca mögé nem tudja meg senki, nem hangulatosabb lesz tőle a blogod?
Nem tudnék hozzájuk érni, nekem elég az ábránd, nem szeretnék melléjük temetkezni.
Hja, és a szőkéket sem szeretem, csak is fekete hajú lányok jönnek be, addig kattintgatok, amíg be nem jön egy fekete, aki végig csinál minden pozíciót, és közben nem úgy néz a kamerába, hogy, hű de jó neki. Egyáltalán nem szeretem, ha a kamerába néznek, viselkedjen természetesen. Szeretem, ha törékeny, ha incselkedik, ha szándékosan provokálva lehúzza a bugyiját, de csak kissé, s aztán egyre vadabb dolgok történnek. Kifejti a melleit a tartójából, de magán hagyja, az izgató, meg a félig lehúzott bugyi, és ahogy masszírozza a zacskómat.
Ilyesmit szeretek nézni, nem ilyen kapkodóst, hogy rángatják a kamerát, azt sem tudod, mi hol van. A rajzfilmeket sem szeretem, el van túlozva, nincs benne erotika. Azt sem szeretem, ha egy nő sokáig mutogatja magát. Rázza a farát, aztán az eltakart melleit, majd fellebbenti a fátylat, állatias, eladja magát, mint egy boncolt sertés.

Guga bazzeg te teljesen hülye vagy! Azt hiszed ilyen szép a világ? Vedd már észre, hogy kikkel vagy körülvéve. Jön szembe, vigyorog, este meg arra húzogatja, hogy egy csajnak kiverik a fogát. Nem olvastad az indexen a riportot? Terhes nő volt az áldozat, szüksége volt pénzre a baba miatt, azért vállalta, Újpesten. Még mentősök is voltak készenlétben, ha valami baj lenne, de nem léptek közbe, ők is meg voltak fizetve. Leadta az M1 este, csajt félholtra verték, még a kamerásoknak sem tetszett, amit műveltek, de kussolt mindenki, ilyen a világ. Ilyen hülye emberek vannak, jön veled szembe, és a hülye fejében ez van, holott megbecsült emberek, kikezdhetetlenek. Belemehetnék én is, átverhetném a csajokat, hogy csak egyszerű pornófilm, de nem szeretnék a yardon kikötni. Na inkább gyere ebédelni velünk! Minden forgatás után beülünk a kedvenc helyünkre és meghívom a bandát. Hidd el nem csak pornó lesz a téma, bár a fene tudja, sosem tudjuk kikerülni.

Bepattantunk autókba és irány az Arany János utca. Borozónak kikiáltott kajálda, sürge, hegyes mellű pincérnőkkel, mosolyogtak hozzá, és behajoltak az asztalhoz keményen.
OC bemutatta a csajokat, srácokat, ismerjétek meg gugát, írni fog rólunk.
Guga, milyen hülye név ez? Anikó kérdezte, dvd borítókról, film előzetesekből már ismerős volt az arca, nem vettem sértésnek.
Elmeséltem neki a guga történetet, mindannyian jót nevettek, kezdetnek jó, legalább oldódik a feszültség. Csajok rendeltek elsőnek, kértek egy kancsó bort, mellé ásványvizet és könnyű ételeket. Lefutott a kör, a pincérnő kérdőn nézett rám, mondtam hozzon két korsó sört és rántott sajtot. OC keményen rám szólt, hogy ne bolondozz, nem számít a pénz, kérhetsz bármit, akár a legdrágábbat is, ugyan nem fizetek a blogodért, de ennyi bőven belefér.
Elmeséltem neki, hogy nekem a rántott sajt az, ami. Ha étterembe megyek, akkor mindig azt rendelek, mert otthon nem tudom elkészíteni, sem én, sem a nejem.
Van feleséged? A fekete hajú Szilvia kérdezte. S jó az ágyban?
Mert? Te férjnél vagy? Jó vagy neki az ágyban?
Jaj de érzékeny itt valaki, inkább a kérdésre felelj!
A csajok nem kíméltek, záporoztak a kérdések, én meg, még ha álságosan is, de szemérmes voltam, kitérő válaszokat adtam nekik. A srácok közben egymás közt diskuráltak, hagyták, hogy a csajok hadd koncoljanak fel kedvükre.

Vártam a pillanatot, hogy mikor válik oldottá a hangulat, kell hozzá gurítani egy két sört és hagyni őket borozni, talán a második kancsó után megered a nyelvük. Falták a salátát, amit az ételhez hoztak, vihogtak, de nem hatott idétlenül, sőt inkább kaján gödröcskék bukkantak fel az arcukon. Zavarban voltak miattam, kiríttam a társaságból. A srácok rám se néztek, semmit sem kérdeztek, nem odavaló voltam. Egyszer csak a számítógépekre terelődött a téma, nem én voltam, csak úgy jött. Az egyik srác, talán Péter, nem voltam benne biztos, a bemutatkozás gyors volt, panaszolta, hogy elég drága gépet vett, de nem járt vele jól. Folyamatosan újraindul és van, hogy sokáig be sem kapcsol. Hagyja pihenni egy fél órát, ismét bekapcsolja, kifagy, vagy újraindul. Teljesen használhatatlan, csak nincs ideje szervizbe vinni, meg nem is ismer senkit, hogy hová vihetné.
OC-nek felcsillant a szeme, hogy mit izélsz itt? Guga országos cimborám, számítógép szervize van, amióta az eszemet tudom, hozzá járok, még soha nem baszta át a fejemet.

Tényleg? S szerinted mi lehet a baja?
Ezt így nem tudom megmondani, orvos sem szokott hallomásból diagnosztizálni, megvizsgálja a beteget. Odaülök a gép elé, és nekem elmeséli, hogy mi a baja. Itt fáj, ott fáj, én meg felírom a gyógyszereket.
Hangos röhögésben törtek ki, hogy guga te milyen hülye vagy.
S mióta szerelsz számítógépeket?
12 éve nyomulok, eleinte voltak alkalmazottak még Pesten a Gizella úton, jó haverok, szuper volt minden, de vidékre vágytunk a családdal. Elköltöztünk Bánkra, a hely adta magát. Nejem érsekvadkerti, kb. 10 kilométer, anyós ne tudjon átslattyogni papucsban, de még is a közelben legyenek. Azóta egyedül melózom, nem is 40 négyzetméteren, mint a Gizellában, csak egy kis bungim van, egyszemélyes műhely, én látom el a környéket. Cégek, önkormányzatok, iskolák, meg kisebb ügyes-bajos dolgok.
Az szép lehet. Hol van Bánk?
Rétságot tudod, hol van? Vagy a kettes út, ahogy megy északon Szlovákia felé?
Valami rémlik, Bánkon nincs egy tó?
Hja, van, mindenki arról ismeri.
Egyszer, mintha jártam volna ott egy étteremben, valami tengerrel kapcsolatos, óceán, vagy valami ilyesmi.
S jó számítógépeket szerelni? Hogy fogsz neki, mi az első mese, amit egy számítógép elregél?

Azzal kezdem, hogy kiveszem belőle a winchestert, berakom a saját gépembe, rákeresek az összes zenére és filmre, átmásolom a gépemre, s később leválogatom. Utána megvizsgálom a beteget, hadd panaszkodjon kedvére.
Pornó filmek szoktak lenni a gépeken?
Naná, de csak a férfiak gépén. Néha jól elrejtve, de nem előlem. Elrejtik olyan mappákba, hogy megrendelések, leadott munkák, stb. Nagyon gazdag fantáziával vannak megáldva.
Látom a böngészési előzményeket, a temp mappában a letöltött oldalak képeit, tele van pucér csajokkal, meg vad dolgokkal. Csajok nem néznek pornófilmeket, nem tudom miért.
Erre Szilvia felkapta a vizet, hogy nem elég forgatni? Még nézzem is? A férfiak dolga az lenne, hogy ne nézzék, csinálják, de ők is és az asszonyaik is olyan prűdék, hogy életük végéig képesek elhallgatni még maguk előtt is, hogy néha bevadulnának. A többi csaj is kontrázott, hogy hja, így van, mindegyik nő elismerésre vágyik.

Belépett egy cigány ürge rózsákkal celofánban. Kínos csöndben vártunk, mire hozzánk is odaért. Azt hittem a csajok majd csöndben várják, hogy valaki kedvez nekik, de ők küldték el. Köszönjük, mi már túl vagyunk a romantikán, aztán összevihogtak.
Nekem közben megérkezett a rántott sajt tartármártással, a csaj nem sajnált semmit, belógatta a kebleit a rántott sajt fölé. Kértem, hogy hozzon még egy sört, de inkább kettőt, mert szomjas vagyok, s ha már így belendült, akkor hozzon még egy rántott sajtot, mert mire kihozza, csak éhesebb leszek. A sült burgonya forró volt, és nem is tudom. Ezeknek az éttermi szalma krumpliknak nincsen párja. Az utcára kiérződik az illata, már a miatt betér az ember, enni egy jót. A sajt, ahogy vágom, nyúlik, cérnavékonyodik. Még gyerek voltam, mostoha apám felállt az asztaltól, azt mondta undorító, ahogy a számhoz emelem és nyúlik, olyan, mint a takony. Mostoha apám nem szerette a rántott sajtot, és engem sem.
A cigány ürge kiment a bejáraton, a nagy üvegablak előtt még láttuk, hogy csalódott volt, egyetlen rózsát sem sikerült elsütnie, ez a bolt nem a szerelmesekről szólt.

Guga te szoktál pornófilmeket nézni?
Ezt a kék bugyis csaj kérdezte, nem emlékszem a nevére, de ő volt, aki maximálisan elélvezett forgatás közben, és az ő szájába csorgatta utoljára a spermát a másik két csaj.
Hja, szoktam, nem tagadom, téged már biztosan láttalak valamelyik filmben.
S a feleséged mit szól hozzá? Tudja?
Nálunk nincs probléma, ő is szokott pornófilmeket nézni. Évekig nem tudtunk arról, hogy mindketten nézünk, aztán volt egy fordulópont. Azóta együtt nézzük, az első alkalom elég kellemetlen volt, de elkezdtünk röhögni azon, hogy mitől nem jó. Mondtam neki keressen amatőr filmeket, mert a profik visszataszítóak, csak megjátsszák.
Kikérem magamnak, én sohasem játszom meg, én mindig élvezem a munkát.
Hjó, nem úgy értettem, nem rád. Megnéztük az amatőr filmeket, ott a csajok franc se tudja, talán exhibicionizmus, vagy bármi, de szeretik magukat mutogatni, nem pénzért csinálják.
Mert te elítéled, hogy mi pénzért csináljuk, szerinted nincs értelme, nem hasznos?
Dehogy ítélem el, a pornó hasznos, feszültség levezetés mogorva apukáknak. De nem szeretem, ha úgy van megrendezve, hogy tudjak róla. Szeretem, ha minden természetes, magától jön, pont arra gondolok, hogy nem ilyen megrendezett, a szexet nem megrendezni szoktuk, rólunk szól, amilyen én vagyok, meg a párom. Ha megmondják, mit kell csinálni az rendezés. Ha a valaki beleszólna, hogy miként szexeljek, az nem természetes.

A kék bugyis elhúzta a száját, furcsa volt nekem őt látni, ahogy előkelően a szájához emeli a villát egy falat csirkehússal, és az előbb abba a szájba, hát hogy is mondjam. Nehéz ezt szavakba önteni, nemrég még valaki a melleit markolászta és a szájába tolta. Pont az a helyzet, ami elvileg nem rám tartozna, pedig nem is vagyok szemérmes, mert jó volt látni.
Egy pornófilm forgatás olyan, ami nem nyilvános, titokban csinálják, nem egy sima asztalos munka, hogy beépít egy konyhaszekrényt.
A kék bugyis megkérdezte, hogy: mit fogok róla írni?
Még nem tudom, nem azonnal szoktam. Kell hozzá olyan, hogy nahh most jön, az írás is olyan, mint a szex. Nem szoktam erőltetni, ha van késztetésem, mert belülről fakad, akkor nem tartom vissza. Leülök, elkezdem csépelni a billentyűzetet, nem gondolkodok. Megy előttem, akár egy film, azt írok, amit látok magam előtt. Nem szoktam kozmetikázni, őszinte vagyok, néha durva, alattomos, vagy éppen csak utalok rá, de abból is lehet érteni. Nem szoktam személyeket megcélozni, így rólad sem fogok írni, de ígérem, benne leszel. Tövig.
Ezen aztán mindenki megint jót röhögött.

Egy darabig még ment a csivit, aztán hazafelé készülődtek. OC megkérdezte, hogy mész haza guga? Busszal jöttem, azzal is megyek, metróval kimegyek a városház kapuig, ott felszállok a buszra, ami Salgótarjánba megy.
Kékcsajos bugyi felajánlotta, hogy városháza kapuig elvisz. Felhúztam a szemöldököm, hogy ittasan akarsz vezetni?
Nem ittam, csak néhány pohár bort, észnél vagyok, ne aggódj, nem esik semmi bajod.
Ezt akár sértésnek is vehettem volna, hogy furikázni szeretne, de semmi mást, nem mondtam ellent neki. Hadd szóljon.
OC mindenkivel kezet fogott, nekem még odabökte, hogy ne húzd túl sokáig, s a kékcsajos bugyira nézve meg kacsintott, hogy ne aggódj, asszony nem fogja megtudni soha, húzd meg.
Hja, eszembe jutott, hogy vajon így ismeretlenül miért akar a csaj elvinni a buszig? Biztos nem önzetlenül, lehet bejövök neki. Aztán eszembe jutott egy régebbi történet, még Wartburggal utaztunk a Balatonra. A nyaralót összehányós csaj, aki velem soha sem feküdne le haverom, a másik OC hívott le, hogy csobbanjunk. Ő vezetett, én a hátsó ülésen két csajjal. A középső végig csivitelte az utat, már fogtam a fejem, a másik nem szólt egy szót sem, csak méregetett. Aztán megérkeztünk, mindenki izzadt volt a Wartburg kárpitjától, ledobálták a ruháikat, előbukkantak a melleik. Térdig gázoltunk a vízbe, sima homokos talaj, igyekeztünk beljebb, hogy nyakig érjen, fröcsköltük egymást. A hozzám nem szóló, csak méregető csajjal egyszer csak egyedül maradtam, a többiek távol kerültek.
Tetszem neked? Kicsit kijjebb emelkedett a vízből, hogy megmutassa magát.
Szerintem jó vagy, nincs mit szégyellned, mert önértékelési problémákkal küzdesz?
A férjem nem mond soha semmit, csak úgy van, 12 éve vagyunk házasok, de elég sekélyes. Dőlt belőle a szó, elmesélte, hogy a szembe panelba lakik egy srác, egyel feljebb, mint ahogy ők laknak, azzal csalja. Hónapokkal ezelőtt kezdődött a közértben, a srác végignyalta a pillantásaival, ő meg hamar odaadta magát, azóta tart. Én csak pilláztam, hogy miért mondja ezt el nekem, egész úton egy szót sem szólt.

Szóval lehet a kékcsajos bugyi is csak lelki szemetesládának fuvaroz, mert nekem el lehet mondani azt, amit másnak sohasem tenne, nem is akar tőlem semmit. Kicsit csalódott voltam, nem is tudtam hova tenni a dolgokat, érzelmileg teljesen összezavarodtam, akartam is meg nem is. Az eszem azt mondta, hogy ez helytelen, de egyébként…
Elképzeltem, hogy egy csendes helyen félreáll, s pajkosan rám néz, hogy naaaa?
A pillantásában benne volt minden. Félve nyúltam a vállához, magamhoz vontam, benyúltam óvatosan a pólója alá, tudtam, hogy nincs rajta melltartó, megérintettem a bimbóját, addig köröztem felette, amíg nyílhegyes nem lett és utána a farmerja következett. Azt már ő gombolta ki, teljesen benedvesedett, ezen nincs mit nyalni. Ő is benyúlt a lábam közé és a kezével végigsimította, hogy jó hosszú. Én csak vigyorogtam, tudtam, hogy meg fog lepődni, én el vagyok látva szerszámmal. Lehúzta a zipzárt és a szájába vette.

Mehetünk?
Akkor tértem magamhoz, a fejemben leforgattam egy kész pornófilmet, már mindenki elment, a kék csaj rágyújtott egy cigire, úgy szállt be az autóba. Kérsz?
Nem köszi, ez női cigi, túl vékony, behorpad a homlokom, mire érzek belőle valamit, amúgy sem dohányzom. Csak akkor szoktam cigizni, ha nyáron sok a vendég nálunk, egymást váltják, és úgy telnek el éjszakák, hogy miattuk nem alszom. Csak hajnalban kifekszem egy órára a fűbe, utána megyek a dolgomra.
A kék csaj mondta, hogy vannak itt keményebb cuccok is ám, nyúlj be a kesztyűtartóba!
Bánk amúgy milyen messze van?
60km, egy óra az út, nagyon szép, és hangulatos hely, ahogy rajtad végignézek, a wellness szállodában kötnél ki, úgy nézel ki. Illenél a miliőbe. Ott csak extravagáns autók parkolnak, nagyon sok pénzt költenek, magukra rántják a szobaajtót, ki sem jönnek, azt sem tudják miből áll a falu.

Teljesen félreismersz engem! Élesen villant a kék bugyis csaj szeme, fekete haját félretolta, hogy, jobban lásson az anyóson. Kackiás volt a szeme, azt hittem valamit akar tőlem, de nem tudtam eldönteni. Azt sem, hogy benne lennék e vagy sem.
Elvigyelek Bánkra? Nincs semmi dolgom, mutasd meg azt a szép helyet, bebizonyítom neked, hogy engem nem vonz a luxus, teljesen átlagos nő vagyok. Jó, mondjuk pornófilmekben szerepelek, de az csak meló, ne értsd félre, jó, de nem az, amire vágyom.

Mert? Mire vágysz? Mire kifejtette, hogy nincs igazi férfi az életében, meg hogy elég depressziós szokott lenni, addigra az M2-őn voltunk, lehúzódott a jobboldali sávba, tényleg nem sietett, betartotta a sebesség korlátozást, pedig az autó bírt volna többet is. Mellettünk 130-al suhantak el nyálcsorgató verdák.
Nem akarsz gyereket?
Kitől? 35 éves vagyok, van még 5-8 évem, hogy valaki befusson, akire lehet számítani, s nem lécel le egy éven belül. Nekem nincs tapasztalatom, de ebben a szakmában az ember megtapasztalja a sarat, másokon látom, hogy milyen pofonokat kapnak. Keményen melóznak, jól élnek, mindent megkapnak, amire vágynak, csak egy dolgot nem, soha nincs mellettük senki. Nem ismerek olyan csajt, aki mellett lenne valaki, aki egy évnél tovább bírná mellette. Először beadják, hogy együtt tudnak élni vele, tudják, hogy pornózik, tudja, nem azért szexel, csak meló. Aztán lekiabálja a fejét, hogy te rohadt büdös kurva, mindig ez a vége.
Valahol Vác környékén jártunk, amikor elsírta magát, hogy minden férfi ugyanaz, teljesen kiszámíthatóak, én meg attól féltem, hogy bekönnyesedik a szeme, s majd nem tud vezetni.

Szendehelynél már a gyerekkoráról mesélt, intettem neki, hogy 60-as tábla, nem nyomja a gázt, mert még miattam fizethet. Nekem volt megalázó, hogy először testileg tárulkozott ki előttem, rendesen megrakták, félrehúzták a bugyiját, a végén meg olyan ocsmányságokat művelt, amiket el szoktam tekerni, nem szívesen nézem, mert nem méltó egy nőhöz. Most meg lelkileg fordul ki önmagából. Nem tudtam mit mondjak neki vigasztalót, zavarba jöttem, nem készültem fel egy könnyeit potyogtató pornófilmesre, hogy mondjak neki valami biztatót. Szívesen mondtam volna neki, hogy neked van sunád, nekem farkam, hol itt a probléma?

Rétságra beérve mondtam a kékcsajos bugyinak, hogy mindjárt, még három kilométer és Bánk. Bánk a nyugalom szigete, belassulás, relax, teljesen leszedálja az embert a környezet, önmaga lehet, erről szól. Nem értette, kérdőn nézett rám, hogy ez mit jelent?
Körforgalom után első kijárat, indexelt, aztán mondtam, hogy én ha erre jövök, akkor le szoktam húzni az ablakot, szeretem érezni a levegőt, hogy hazajövök.
A kék csaj megnyomta a gombot, próbálta elképzelni, ahogy legördült az ablaküveg, hogy milyen Bánk. Bánk felejthetetlen, függőséget okoz, aki egyszer beteszi a lábát visszavágyik.
Mondtam, hogy parkoljon le a Harcsa kocsma előtt, s körbesétáljuk a tavat, beszélgetünk.
Feleséged nem fog hiányolni? Mit szólnak majd a falusiak, meglátnak egy ilyen nővel?

Mert? Milyen nő vagy? Hogy mi a munkád, azt csak te tudod, ha bárki felismerne a dvd borítókról, úgysem hinné el, hogy valóban téged lát. A nejem egyszer látta Nórát a barátok köztből, valami gyerekkel sétált a strandon. Utána teljesen lefitymálva mesélte, hogy milyen alacsony nő, filmen sokkal nagyobbnak tűnik. Ne foglalkozz senkivel, csak élvezd, Bánkon sétálni nem semmi, különleges.
A színpadnál jártunk, amikor eszébe jutott, hogy neki pisilnie kell. Visszament a vécéhez, s nekem végig a bugyija színe járt az eszemben, hogy most le fogja húzni magáról, leül, csurgat, aztán finoman vissza.
Valamit láthatott a szemembe, mert megkérdezte, hogy mit nézel rajtam?
Semmit, csak elgondolkodtam, nem rád néztem. Vágta, hogy hazudtam, mert huncutul elmosolyodott, s aztán megjegyezte, hogy minden férfi ilyen, csak te ábrándozol.
Nem akartam bizonygatni neki a nem létezőt, inkább kézen fogtam, s körbesétáltuk a tavat.
Elmesélte, hogy nehéz volt a gyermekkora, az apja rendszeresen verte, hiányzik is egy foga, de arra úgy tekint, mint szexepil. Az anyukája igazi kispolgári életet élt, el sem meri neki árulni, hogy miből él, teljesen összeomlana, nem fér bele a világképébe. Az apjával egyszer beszélt erről, már tudta, látta, vett egy filmet, s látta. Csak annyit mondott, hogy azonnal eltette, lekókadt, ahogy meglátta a saját lányát, nem is mert róla beszélni. De nem haragszik rá. Apám és anyám külön világ, két külön világ, egymással sem nagyon beszélnek, közösen csak bevásárló listát készítenek, aztán vigyorogva, mint a gyerekek bedobják a százast a kosárba, bevonulnak délcegen az áruházba és mindent megvesznek, ami akciós.

Javasoltam, hogy üljünk be a Harcsába, ki a teraszra, igyon egy kávét, kér két deci vörösbort is mellé, aztán incselkedett velem, hogy: mit fognak szólni a helyi emberek, hogy ilyen nővel látnak?
Nem mindegy, kit érdekel? Vágtam vissza, te akartad látni Bánkot, Bánk ilyen, érezd jól magad, amíg itt vagy.
Hosszasan beszélgettünk, s aztán eszébe jutott, hogy valami dolga van, pedig szívesen maradna, Bánk olyan hely, ahová szeretne költözni.
Elment, elszaladt. Kábán sétáltam fel az emelkedőn a nyaralóterületre, ahol lakunk. A helyiek úgy hívnak, hogy víkendesek, vagy hegyi emberek. A nejem kijött a teraszra, hallotta, ahogy nyitom a kaput, egész nap hívtalak, de ki voltál kapcsolva!

Szólj hozzá!

Címkék: gugaizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://guga.blog.hu/api/trackback/id/tr1002843392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása